fbpx

Waxseizoen 2018/2019 van start

snowboard waxen slijpen

Start van het waxseizoen 2018/2019

Ik ben helemaal klaar voor het komende wintersport- en dus ook waxseizoen. Vanaf 1 oktober ben ik weer gestart met waxen, slijpen en reparaties van snowboards en ski’s.

Wil jij er zeker van zijn dat je snowboard en ski’s op tijd klaar zijn voordat je op wintersport gaat? Plan dan op tijd een afspraak bij me in om je spullen langs te brengen voor een onderhoudsbeurt. Stuur me een email of vul het contactformulier  in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

waxen slijpen reparatie 2018

What’s new this year?

Wat dit jaar nieuw is, is dat ik een WEBSHOP heb geopend! Hierin zijn allerlei handige dingen te koop voor jouw snowboard. Heb je bijvoorbeeld als een stomp pad? Deze zorgt er voor dat je grip hebt op de plek naast je binding waar je je voet neerzet als je bijvoorbeeld uit een lift komt. Ook vind je in mijn webshop een mini schroevendraaier. Deze moet je altijd in je jaszak of rugzak bij je hebben voor het geval er een schroef van je binding los gaat zitten. Heb je een duurder snowboard? Dan wil je deze waarschijnlijk wel graag op slot zetten als je wat gaat drinken en je geen zicht hebt op je board. Met een minilock zet je je snowboard makkelijk ergens aan vast. Deze en nog veel meer handige dingen vind je begin november in mijn webshop.

Maar er is nog meer nieuw dit jaar. Naast waxen en slijpen kan je bij mij nu ook terecht voor reparatie van je ski of snowboard. Alle krassen: groot en klein, diep en oppervlakkig kan ik voor je vullen. Is er meer aan de hand, heb je bijvoorbeeld last van delaminatie (de bovenste laag van je snowboard laat los van de onderste laag) dan kan je ook bij mij terecht.

Het derde wat nieuw is dit jaar is mijn nieuwe werktafel met daarop mijn nieuwe ski/snowboard vise waar ik mee ga werken. Het is een zware, stevige tafel waarop de ski/snowboard vise zit vastgeklemd. Hier liggen de ski’s en snowboards dus goed stevig op, waardoor ik het onderhoud goed én comfortabel kan uitvoeren :D.

Kom dus gerust langs met je ski’s of snowboard en ik kan je direct vertellen welk onderhoud je het beste kunt laten uitvoeren en wat de prijs daarvan is (klik hier voor de tarieven). Heel eenvoudig, heel duidelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × 3 =

%d bloggers liken dit: