fbpx

Over mij

Ik, Els, hou van snowboarden en alles wat er mee te maken heeft. Ik hou van de sneeuw, de bergen, de bergdorpjes, mooie snowboards, snowboardcross, mooie functionele kleding, wintersport dorpjes, de kou, het goed onderhouden van ski’s en snowboards en niet te vergeten van de olympische winterspelen.

Als snowboarder vind ik het belangrijk om mijn snowboard goed te onderhouden. Ik droog hem altijd goed af na een dag snowboarden en als ik na mijn wintersport weer thuis kom, haal ik mijn bindingen eraf. Op die manier weet ik zeker dat de schroeven en het schroefdraad in het board niet gaan roesten. Ook gaan mijn staalkanten niet roesten doordat ik alles goed afdroog. Op deze manier verleng ik de levensduur van mijn snowboard, zodoende gaat mijn board al 10 jaar mee.

Ik heb regelmatig mijn snowboard laten waxen in een skigebied, maar ik was niet tevreden over de kwaliteit. Daarom ben ik een paar jaar geleden begonnen met het waxen en slijpen van boards en ski’s. Vraag je je af waarom je je snowboard moet laten waxen en slijpen? Lees dan eens mijn artikel met een aantal goede redenen waarom onderhoud van je snowboard heel belangrijk is!

snowboards waxen

Op something-els.info houd ik een blog bij. Ik schrijf over snowboarden en ik deel tips en tricks op gebied van snowboard onderhoud. Daarnaast schrijf ik over verschillende wintersport bestemmingen en mijn eigen wintersport ervaringen. In mijn blogs vind je ook informatie over de spullen die ik graag gebruik bij het onderhouden van ski’s en snowboards en een aantal hiervan verkoop ik sinds kort ook in mijn webshop Snowboard Essentials.

something els

Hier vind je me:

Something Els Snowboarding
Wiardi Beckmanstraat 156
3762 HD Soest
06-41686477

KVK 72638605
BTW NL001877526B30