fbpx

Over mij

Ik, Els, hou van snowboarden en alles wat er mee te maken heeft. Ik hou van de sneeuw, de bergen, de bergdorpjes, mooie snowboards, snowboardcross, mooie functionele kleding, wintersport dorpjes, de kou, het goed onderhouden van ski’s en snowboards en niet te vergeten van de olympische winterspelen.

snowboards waxen

Op something-els.info houd ik een blog bij. Ik schrijf over snowboarden en ik deel tips en tricks op gebied van snowboard onderhoud. Daarnaast schrijf ik over verschillende wintersport bestemmingen¬†en mijn eigen wintersport ervaringen. In mijn blogs vind je ook informatie over de materialen die ik gebruik bij het onderhouden van ski’s en snowboards.

something els

Hier vind je me:

Something Els Snowboarding
Wiardi Beckmanstraat 156
3762 HD Soest
06-41686477

KVK 72638605
BTW NL001877526B30