fbpx

Over mij

Ik zal mezelf even voorstellen. 14 jaar geleden ben ik begonnen met snowboarden en sindsdien is snowboarden en alles wat er mee te maken heeft mijn grootste passie. Ik hou van de sneeuw, de bergen, de bergdorpjes, mooie snowboards, snowboardcross, mooie functionele kleding, veel verschillende wintersportbestemmingen, de kou, goed onderhouden snowboards en van de olympische winterspelen.

Op something-els.info hou ik een blog bij. Ik schrijf over snowboarden en ik deel tips en tricks op gebied van snowboard onderhoud. Daarnaast schrijf ik over verschillende wintersport bestemmingen¬†en mijn eigen wintersport ervaringen. In mijn blogs vind je ook informatie over de spullen die ik graag gebruik bij het onderhouden van ski’s en snowboards en een aantal hiervan verkoop ik sinds kort ook in mijn webshop.

Veel plezier met lezen!

something els

Hier vind je me:

Something Els Snowboarding
Wiardi Beckmanstraat 156
3762 HD Soest
06-41686477

KVK 72638605
BTW NL001877526B30