WordPress

Een WordPress blog laten maken?

 

Misschien lijkt het jou ook leuk om een blog te beginnen, maar weet je nog niet goed hoe je dat doet? Ik kan je op weg helpen daarbij. Mijn achtergrond is de bachelor opleiding Communicatie en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hierna heb ik de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan de Universiteit van Tilbrug gevolgd. Vervolgens hebĀ ik aanvullende cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten op gebied van SEO, WordPress, social media marketing en online communicatie.

Ik heb een grote passie voor het maken van blogs met WordPress. Ook heb ik een voorliefde voor het schrijven van webteksten en het optimaliseren van teksten door een goede SEO structuur aan te brengen. Het leuke van dit werk vind ik dat je direct resultaat ziet. En ook al is een blog niet tastbaar, het is wel een zichtbaar product wat je maakt. Ik ben een praktisch ingesteld persoon, ik hou van korte lijnen en directe communicatie.

freelance WordPress blog laten maken

Iedereen kan een mooie WordPress website hebben waarop je anderen kan vertellen over jouw hobby of passie. Ook kan dat blog er helemaal zo uit komen te zien zoals jij wilt. Kijk bijvoorbeeld eens op mijn andere website Something Els Content Communicatie om een idee te krijgen van een totaal andere layout van een WordPress blog.

Ik kan je ook helpen met content voor je blog schrijven zodat je een basis hebt voor de zoekmachines. Als je liever zelf schrijft, kan ik een basis neerzetten wat je verder zelf gaat uitbouwen en invullen.

Interesse gekregen in wat ik voor jou kan betekenen? En wat de kosten zijn? Neem dan contact met mij op! Je kan hiervoor onderstaand formulier gebruiken of mailen naar els@something-els.info