Over mij

Els: Blogger, tekstschrijver, houdt van snowboarden, creatieveling en moeder van 2 dochters.

Schrijven, snowboarden en dan weer schrijven

Ik ben dol op snowboarden en alles wat er mee te maken heeft. Zo hou ik van sneeuw, bergen, bergdorpjes, snowboards, snowboardcross, snowboardgear, wintersportbestemmingen, kou, het zelf onderhouden van snowboards en van de olympische winterspelen.

In dit blog heb ik het over snowboarden in het algemeen en ik deel tips over hoe je snowboards onderhoud. Daarnaast schrijf ik over verschillende wintersport bestemmingen en mijn eigen wintersport ervaringen en alles wat mij nog meer bezig houd.

En wat mij zoal bezig houdt kan van alles zijn, van boswandelingen tot zwemles en van een DIY project in huis tot een zelfgemaakte jurk. Ja je kan mij wel breed geïnteresseerd noemen, en ik ben graag bezig, zowel creatief als fysiek. Vandaar dat ik waxen ook leuk vindt om te doen, even lekker met je handen bezig zijn en je gedachten de vrije loop laten. Ik bedenk tijdens het waxen van een snowboard vaak nieuwe onderwerpen voor mijn blog!

Vind je het leuk om mijn blog te lezen en wil je misschien zelf ook een blog beginnen? Kijk dan eens op de pagina Samenwerken want ik kan je daarbij helpen!

Groetjes Els