fbpx

Inspiratie en nieuwe inzichten tijdens het waxen van een snowboard

inspiratie en inzicht tijdens het waxen van een snowboard

Van wax werk naar ander werk

Momenteel heb ik het lekker druk met het waxen van snowboards en ski’s van mijn marktplaats-klanten. Dus als de kinderen eenmaal op bed liggen, gaat de lamp boven de eettafel weer aan en ga ik aan de slag. En als het slijpen eenmaal achter de rug is begint het leukste gedeelte. Eerst op mijn gemak de wax op het board druppelen en daarna het rustige instrijken ervan. Tijdens deze handelingen dwalen mijn gedachten altijd af, met verrassende nieuwe inzichten en inspiratie tot gevolg ;).

Eerst denk ik nog aan de druppels wax die goed warm moeten worden zodat ik ze goed kan instrijken maar al snel denk ik aan heel andere dingen. Nu is het zo dat ik momenteel op het punt sta mijn leven heel anders te gaan indelen. Ik wil meer controle over mijn eigen leven, over mijn werk-prive balans en over wélk werk ik doe. Mijn huidige baan stopt op 20 maart en per die datum wil ik graag wat anders hebben en het liefst ook heel wat anders. Ik heb mijn passie voor communicatie en schrijven herontdekt en wil daar graag mijn werk van maken. Als het niet fulltime kan, dan parttime.

inspiratie communicatie en content management

Inspiratie: found. Creatieve baan: needed

Sinds mijn afstuderen in 2007 in de richting Bedrijfscommunicatie en Digitale Media is het er nooit van gekomen om betaald werk te vinden in de communicatie helaas. De crisis stond voor de deur en de communicatiebanen voor starters waren schaars. Vanochtend las ik het bericht op de NOS app dat de economie de afgelopen 10 jaar nog niet zo hard is gegroeid als dit jaar. Het was me al opgevallen dat er momenteel heel veel communicatie en online marketing vacatures zijn. Dus dat is goed nieuws!

Onbetaald heb ik sinds mijn afstuderen wel zelf het een en ander eigen gemaakt op gebied van communicatie en content management. Ik heb met Joomla mijn eigen webshop gebouwd in 2011. In mijn webshop verkocht ik, hoe verrassend, snowboards en allerlei snowboard accessoires en protectie gear. Mijn SEO was toen echter niet in orde, en in 2013 ben ik weer gestopt met mijn webshop omdat het erg duur werd om hem online te houden. In 2016 ben ik begonnen met bloggen over mijn zelfgemaakte naaiprojecten. En sinds dit jaar ben ik met dit blog gestart. Alsof er opeens een deurtje opging waarachter mijn lang geleden verloren creativiteit en inspiratie tevoorschijn kwamen.

Nieuwe categorie ‘Artikel op verzoek’ gelanceerd

Maar ik heb vanavond ook aan dit blog gedacht en aan een nieuwe categorie, namelijk ‘Artikel op verzoek’. Het lijkt mij leuk als mensen mij een onderwerp of een titel voor een artikel sturen, vervolgens zal ik er een artikel over schrijven. Misschien wil je iets specifieks van mij of over snowboarden of onderhoud weten. Of misschien iets heel grappigs of juist een heel ander onderwerp dan waarover ik gewoonlijk schrijf. Dus mail me! Els@someting-els.info

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

tien + elf =

%d bloggers liken dit: