Snowboard waxen en slijpen

Jouw snowboard goed en goedkoop laten waxen en slijpen?

Als fanatiek snowboarder (samenwonend met een skiër) vind ik het belangrijk om mijn snowboard goed te onderhouden. Ik droog hem altijd goed af na een dag snowboarden en als ik na mijn wintersport weer thuis kom, haal ik mijn bindingen eraf. Op die manier weet ik zeker dat de schroeven en het schroefdraad in het board niet gaan roesten. Ook gaan mijn staalkanten niet roesten doordat ik alles goed afdroog. Op deze manier verleng ik de levensduur van mijn snowboard, zodoende gaat mijn board al 10 jaar mee. Ik heb regelmatig mijn snowboard laten waxen in een skigebied, maar ik was niet tevreden over de kwaliteit. Daarom ben ik een paar jaar geleden begonnen met het waxen en slijpen van onze eigen boards en ski’s. Vraag je je af waarom je je snowboard moet laten waxen en slijpen? Lees dan eens mijn artikel met een aantal goede redenen waarom onderhoud van je snowboard heel belangrijk is!

snowboards waxen

Langzamerhand ben ik het ook voor anderen gaan doen, en sinds december 2017 wax en slijp ik voor veel klanten in Soest en omstreken. Indien nodig kan ik ook een base reparatie doen. Als je bijvoorbeeld diepe krassen hebt, die niet in de glij richting lopen, kan je hier last van hebben. Door deze krassen op te vullen met p-tex, wordt de base weer mooi glad.

In de periode 2011-2013 heb ik zelf een snowboard webshop gehad, waarin ik snowboard gear zoals polsbeschermers, tune kits en andere accessoires van het merk Demon verkocht. Ik vind de kwaliteit van dit merk erg goed, en daarom wax ik sindsdien uitsluitend met de wax en materialen van dit merk. Indien je dus je snowboard wilt laten waxen met een bepaald type wax van Demon, hoor ik dit graag! Ik heb meestal alle soorten in huis.

Ik werk snel en nauwkeurig, je kan je snowboard of ski’s na 2 dagen weer ophalen. En niet goed = geld terug!

 

Tarieven waxen/slijpen/reparatie van snowboard of ski’s:

  • Alleen waxen € 12,50
  • Slijpen en waxen € 15,00
  • Reparatie base vanaf € 12,50*

* max 3 diepe krassen: € 12,50. Bij meer schade wordt er een prijs in overleg afgesproken (max € 30,00).

 

Kostenindicatie in geval van schade aan je base

Heb je een snowboard met ernstige beschadigingen? Dan kan je uiteraard ook eerst een paar foto’s van het board naar me mailen voor een prijsopgave! Bij grote happen uit de base, schade aan de staalkanten of bij los zittende staalkanten, moet ik je doorverwijzen naar een specialist.

Neem contact met mij op voor een afspraak om je snowboard of ski’s langs te komen brengen!

e-mail: els@something-els.info