WordPress

Een WordPress website of blog laten maken?

 

Misschien lijkt het jou ook leuk om een blog te beginnen, maar weet je nog niet goed hoe je dat doet? Ik kan je op weg helpen daarbij. Mijn achtergrond is de bachelor opleiding Communicatie en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Hierna heb ik de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media aan de Universiteit van Tilbrug gevolgd. Vervolgens heb ik aanvullende cursussen gevolgd om mijn kennis te vergroten op gebied van SEO, WordPress, social media marketing en online communicatie.

Ik heb een grote passie voor het maken van websites en blogs met WordPress. Ook heb ik een voorliefde voor het schrijven van webteksten en het optimaliseren van teksten door een goede SEO structuur aan te brengen. Het leuke van dit werk vind ik dat je direct resultaat ziet. En ook al is een website of een blog niet tastbaar, het is wel een zichtbaar product wat je maakt. Ik ben een praktisch ingesteld persoon, ik hou van korte lijnen en directe communicatie.

Daarom ben ik in 2018 voor mezelf begonnen (Something Els Content & Communicatie) als freelance tekstschrijver en WordPress blog en website bouwer. Ik neem opdrachten als zelfstandige aan voor het maken van websites en blogs met WordPress, voor het schrijven teksten en het optimaliseren van websites (SEO).

freelance WordPress blog laten maken

Voor een kleine investering kan je een mooie WordPress website hebben, gekoppeld aan je bestaande domeinnaam, als je die hebt. Het wordt in ieder geval een blog dat er helemaal uit komt te zien zoals jij wilt. Kijk ook eens op mijn website Something Els Content Communicatie om een idee te krijgen van een totaal andere layout van een WordPress website.

Ik ook content voor je blog schrijven zodat je een basis hebt voor de zoekmachines, of ik kan een basis neerzetten wat je verder zelf gaat uitbouwen.

 

Interesse gekregen in wat ik voor jou kan betekenen? En wat de kosten zijn? Neem dan contact met mij op! Je kan hiervoor onderstaand formulier gebruiken of mailen naar els@seo-content-communicatie.nl!